ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ, ФРОНТОВИКИ ТА ТРУДІВНИКИ ТИЛУ! ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто сердечно вітаю вас з 78-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

«Перемога» – скільки всього в цьому короткому, але ємному слові злилося. У ньому і героїзм, і мужність мільйонів радянських громадян та понад 17 тисяч наших земляків, тих, хто вже ніколи не повернеться до рідного дому, хто своєю кров’ю заплатив за нашу з вами свободу і щасливе життя. У цьому слові – важка праця тилу, безсонні ночі, які щодня наближали жадану Перемогу.
Швидко лине час, підростають все нові й нові покоління, та ніколи не зітреться з нашої пам’яті героїчний подвиг радянського народу, бо він – безсмертний.

У глибину років йде День Перемоги, але історичне значення його величезне. Нехай усі війни залишаться в минулому, а попереду нас чекає тільки мирне і світле майбутнє.

Від щирого серця бажаю ясного неба над головою, добра, гарної долі, міцного здоров’я, бадьорості та щастя вам і вашим близьким! Наші діти й онуки пам’ятатимуть і шануватимуть пам’ять про вас, дорогі ветерани, а ваші імена навіки залишаться в наших серцях.

Спасибі вам за Перемогу! Зі святом!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ