ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ТА ТРУДІВНИКИ ТИЛУ! ДОРОГІ ПРИДНІСТРОВЦІ!

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

Переможної весни ми завжди чекаємо з особливим хвилюванням і трепетом. День Великої Перемоги уособлює в собі радість і біль, нагадує про той далекий травневий день, коли була остаточно розгромлена фашистська Німеччина та її сателіти.

Війна залишила по собі важкий скорботний слід у наших містах і селах, скалічила мільйони доль, знищила десятки мільйонів життів. Ціною героїчних зусиль і величезних жертв радянському народові вдалося відстояти свободу та незалежність, знешкодити коричневу чуму.
Однак паростки фашистських націоналістичних ідей знову пробиваються і стають загрозою для мирних народів. Придністровці, продовжуючи благородну справу дідів і прадідів, дали гідну відсіч молдовським націоналістам, відстояли суверенітет молодої республіки в 1992 році. Тепер наші зусилля спрямовані на збереження історичної правди про Велику Вітчизняну війну й боротьбу нашого багатонаціонального народу.

Теплотою й турботою ми огортаємо наших ветеранів не тільки в ці травневі дні. У Придністров’ї стало доброю традицією берегти здоров’я і забезпечувати гідну спокійну старість людей, які пережили важкі знегоди воєнного лихоліття.

Дорогі ветерани! Ваші мужність, стійкість, любов до рідної землі й жертовність назавжди залишаться для нас і прийдешніх поколінь прикладом людяності та міцності духу, безстрашності в період випробувань, віри у свою країну і перемогу. Низький вам уклін за все, що ви зробили для Вітчизни, для її сьогодення і майбутнього!

У ці святкові дні бажаю придністровцям здоров’я, щасливої долі, мирного неба і невичерпної віри в краще майбутнє Придністров’я.

Голова Уряду О. РОЗЕНБЕРГ