Ветерани – молодці!

Гостинна Слободзея 8 травня прийняла учасників турніру з міні-футболу серед команд – ветеранів спорту, присвяченого 78-й річниці Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні й організованого Міністерством оборони нашої республіки.

Змагання відбулися на малій футбольній арені міського центрального стадіону. У них взяли участь три команди структур Збройних сил і одна слободзейська команда ветеранів спорту. У фіналі місцеві спортсмени зустрілися з футболістами-миротворцями. Необхідно зазначити, що в набагато молодшій за віком групі суперників слободзейців троє виступають за одну з команд-учасниць традиційного республіканського турніру «Амоліга».

Всупереч цьому, наші спортсмени в першій половині матчу вели з рахунком 2:0. Голи у ворота суперників забив Віктор Василакій, однак миротворці зуміли зрівняти рахунок. Основний час завершився нічиєю – 2:2. Далі відбулася серія з трьох штрафних ударів. За рахунком забитих у серії голів 1:1 переможну крапку в матчі поставив воротар місцевої команди, голова Федерації футболу району Віктор Миколайович Забутирін. Його переможний удар завершився голом.

Перемога з загальним рахунком 4:3 – у скарбничці слободзейських футболістів. До речі, у складі нашої команди грали рідні брати – воротарі Микола і Валерій. Загальний вік трьох братів – ветеранів футболу – понад 200 років. Вразило те, що найстарший Микола, якому 69 років, продуктивно діяв разом із Григорієм Грибованом і Валерієм Барошем на лінії атаки.

Учасники турніру вдячні держадміністрації району, її профільному управлінню, керівництву районної школи футболу за надану можливість провести матчі на прекрасній арені зі штучним покриттям та за чітку організацію матчів.

Олег ГАВРИЛЕНКО.

Фото Валерія Затики.