ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ХІМІЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята!

Дорогі хіміки, сьогодні ваше свято! Хімічна промисловість у наш час необхідна як повітря, ми просто не уявляємо собі життя без хімії. Вона практично скрізь: у промисловості, в сільському господарстві, в побуті, у фармацевтиці, в кулінарії та косметології.

Нині перед працівниками хімічної галузі стоять першочергові завдання з упровадження нових технологій, модернізації виробництва, підвищення якості продукції, з охорони навколишнього середовища та екологічної безпеки, з підвищення якості життя придністровців.

Я переконаний, що своєю працею ви й надалі надаватимете незамінну допомогу в розв’язанні багатьох завдань, ваша працьовитість і відповідальність стануть запорукою ефективної діяльності галузі, а разом з тим і розвитку всього Придністров’я!

Нехай кращі традиції, багатий досвід та відданість справі сприяють вам у досягненні нових професійних висот! Хай ваші наукові дослідження приносять щастя і задоволення від роботи, а везіння та удача будуть вашими вірними супутниками. Здоров’я, миру та добра вам і вашим близьким!
Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ