ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ, ПРЕДСТАВНИКИ МАЛОГО Й СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із професійним святом – Днем підприємця!

Підприємці – активні, заповзятливі люди, які своєю працею роблять наше життя комфортнішим. Вони сміливі та спритні, вчасно змогли знайти потрібний напрямок у бізнесі, ризикнули вкласти свої фінанси, продовжують просувати й розвивати свою справу.

Неможливо уявити сучасне життя без підприємців. Вони всюди – це продавці продовольчих і промислових товарів, перукарі, майстри з ремонту машин тощо.

Це свято порівняно молоде, але воно є свідченням поваги до праці підприємця. Багато труднощів доводиться долати цим відважним людям. З їхньою допомогою з’являються нові види діяльності, створюються нові робочі місця в царині послуг, у будівництві, в медицині, в торгівлі, в сільському господарстві та в багатьох інших галузях.

Бути підприємцем – це особливий талант і серйозна відповідальність, гідні поваги та підтримки.
Переконаний, що тільки спільні зусилля влади та бізнесу сприятимуть розвитку інфраструктури підприємництва, зміцненню довіри між ними, підвищенню інвестиційної привабливості, а в підсумку – процвітанню нашої республіки!
Бажаю вам міцного здоров’я, нових досягнень і надійних ділових партнерів, добробуту в сім’ях і процвітання!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ.