ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ МІСТА ДНІСТРОВСЬКА! Від щирого серця вітаю вас із Днем міста!

За 62 роки Дністровськ із невеликого селища перетворився на сучасне місто енергетиків, де виросло кілька поколінь дністровчан, які щиро люблять свою малу батьківщину, активно працюють на її розвиток і процвітання. Завжди зелений та квітучий Дністровськ приваблює своїм теплом, затишком та гостинністю. Він дійсно вважається одним із найулюбленіших місць відпочинку і туризму для придністровців.

Сьогоднішній Дністровськ – це місто з потужним потенціалом для подальшого розвитку, воно спрямоване в майбутнє. Відрадно, що тут здійснюється соціальна підтримка тих, хто її потребує, реалізуються проекти щодо забезпечення доступним житлом молодих сімей, програми з модернізації міської інфраструктури, природозахисні заходи, які викликають заслужену повагу і відгук у дністровчан.

Громадянське суспільство залучене у вироблення основних напрямів діяльності муніципальної влади, включаючи громадські ініціативи щодо формування місцевого бюджету. Активну участь у житті міста бере молодь.

Є надія, що подальший розвиток Дністровська залишатиметься динамічним, а пріоритетними цілями будуть піднесення добробуту громадян, покращення рівня та якості їхнього життя.
Шановні дністровчани! Бажаю вам здоров’я, миру та щастя, а Дністровську – плідного розвитку та процвітання!
Президент В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ