ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ СЛІДЧИХ ОРГАНІВ!

Від імені Верховної Ради та від себе особисто вітаю вас із професійним святом!
Служба в слідчих органах вимагає від кожного з вас високого професіоналізму, відданості своїй справі, громадянської відповідальності, чесності, старанності та працездатності. Всі ці риси на сьогодні є запорукою продуктивної діяльності слідчих органів, які успішно справляються з важливими державними завданнями, роблять вагомий внесок у правове поле Придністров’я.
Без перебільшення можна сказати, що порядок і стабільність у державі безпосередньо залежать від ефективності функціонування відомства.

Упевнений, що ви й надалі докладатимете максимум зусиль для забезпечення правопорядку в нашій республіці, адже саме від ваших чітких дій, професійного мислення, використання доказової бази залежить подальша доля не тільки людини, але і всього суспільства в цілому.
Висловлюю подяку ветеранам слідчих органів Придністров’я за сумлінну службу, за неоціненний досвід і приклад справжньої відданості справі та своїй державі. Саме ви заклали основи підвищеної відповідальності й фундамент професійного досвіду і майстерності.
Бажаю вам терпіння, наполегливості, миру, здоров’я та особистого щастя!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ