ШАНОВНІ ЮНАКИ ТА ДІВЧАТА!

Від імені Верховної Ради ПМР
та від себе особисто вітаю вас із Днем молоді!
Невичерпним інтелектуальним і трудовим ресурсом, а також величезним творчим потенціалом республіки по праву вважається наша молодь.
Вам властиві прекрасні риси: сила, енергія, краса, воля до перемоги. Перед вами відкривається безліч доріг, і треба вибрати одну, найвірнішу, щоб вона знайшла відгук у вашому серці, у вашій душі.
Ви берете активну участь у суспільному житті нашої республіки, здобуваєте блискучі перемоги у змаганнях, конкурсах і фестивалях.

Вас відрізняє підвищений інтерес до життя, активна громадянська позиція, незалежність, самостійність.

Ми дійсно пишаємося нашою молоддю, вихованою на славних традиціях предків. Нехай приклад старшого покоління, а також його досвід і мудрість допомагають вам на шляху до успіху. Саме вам продовжувати естафету добрих справ на благо людей і процвітання Придністровської Молдавської Республіки.

Від щирого серця бажаю, щоб ваше життя було різноманітним і насиченим, щоб у ньому знайшлося місце для навчання й науки, відпочинку і громадської роботи, любові та дружби, щоб здійснювалися найсміливіші проекти та плани. Нехай вас завжди супроводжує успіх, а ваші молоді роки будуть насиченими, яскравими, чарівними та дивовижними!
Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, невичерпного оптимізму та удачі в усіх починаннях.

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ

Фото: divomix.com