ШАНОВНІ БУДІВЕЛЬНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ!

Вітаю вас із професійним святом!
Будівельник – це професія людей-творців, щоденна наполеглива праця майстрів своєї справи, які виконують надзвичайно важливу та корисну для всього суспільства місію: створюють комфортні умови для життя співвітчизників.

З року в рік вигляд Придністров’я змінюється, стає все більш привабливим. Придністровські будівельники, працьовиті, озброєні високим професіоналізмом, здатні знаходити оптимальні варіанти для досягнення потрібного результату, щодня працюють над тим, щоб наші міста і села перетворювалися на краще. Вони зводять житло, спортивні об’єкти, реставрують будинки культури, радують людей новими парками та скверами.

Переконаний, що будівельники й надалі творчо використовуватимуть багатий досвід і традиції своїх попередників. Водночас важливо застосовувати й передові сучасні технології, постійно вдосконалювати матеріально-технічну базу та методи будівництва.
Цього святкового дня бажаю всім працівникам і ветеранам будівельної галузі, а також майбутнім будівникам міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових успіхів!

Президент В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ