ДОРОГІ ДРУЗІ!

Сьогодні ми відзначаємо День молоді – свято, що уособлює найяскравіший і незабутній період життя для кожної людини. Молодість – це прекрасний час, сповнений грандіозних планів, творчих поривів, прагнення до пізнання світу. Саме в молодому віці здобувають професію, знаходять друзів і сподвижників, розставляють життєві пріоритети та створюють сім’ю.

Молоде покоління придністровців – талановиті й активні люди, сповнені ентузіазму і творчої енергії, які домагаються успіхів у спорті, в науці та культурі й не зупиняються на досягнутому.
Молодіжна політика в Придністровській Молдавській Республіці орієнтована на створення сприятливих умов для розкриття потенціалу молоді, на підтримку успішної реалізації її творчих ініціатив. Практика залучення молодіжних організацій до процесу вироблення ключових напрямків внутрішньої та зовнішньої політики й пошуку оптимальних варіантів забезпечення сталого курсу розвитку Придністров’я довела свою ефективність і буде продовжена.

Бажаю вам, дорогі молоді співвітчизники, впевнено рухатися до досягнення своєї мрії, послідовно й рішуче відстоювати свої принципи та цінності. Нехай енергія молодості, творчий оптимізм і натхнення супроводжують ваші добрі починання і сподівання. Будьте здорові та щасливі!

Президент В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ