ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто дозвольте привітати вас, усіх спортсменів, педагогів-тренерів, учителів фізичної культури, співробітників спортивних установ із професійним святом – з Днем працівника фізичної культури та спорту!

У республіці приділяється велика увага розвитку і популяризації спорту та фізичної культури. Створено ефективну систему підготовки професійних спортсменів, тренерів і суддів. Проводяться республіканські та міжнародні чемпіонати, турніри, спартакіади, спортивні свята, змагання з різних видів спорту, що сприяє широкій пропаганді здорового способу життя, вихованню і всебічному розвитку молоді.

Учителі та викладачі фізкультури з дитинства прищеплюють любов і раціональне ставлення до здоров’я, вчать дітей відчувати смак перемоги та стійко переборювати невдачі. Саме вам ми завдячуємо навичками командної гри, основи якої зрілими та повноправними членами суспільства застосовуємо у своєму колективі, колі друзів та сім’ї.

Слова щирої подяки адресую придністровським спортсменам, які виборюють і посідають призові місця в Росії, країнах далекого та близького зарубіжжя, на міжнародних змаганнях і турнірах. Саме вони створюють позитивний імідж нашої держави.

Особливу вдячність висловлюємо нашим параспортсменам за силу волі, завзятість, за величезне прагнення до перемоги та як найвищий результат – за переможні місця.

Від щирого серця бажаю всім працівникам фізичної культури та спорту, спортсменам, параспортсменам, педагогам і тренерам міцного здоров’я, щастя, добробуту, нових досягнень, щоб смуга перешкод ніколи не стала серйозною перешкодою на шляху до заповітної перемоги. Щоб завжди, завдяки старанності й непереможному здоровому духу, вдавалося досягти наміченої мети, а невичерпна енергія та оптимістичний настрій допомагали в реалізації всіх ваших починань!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ.

Фото: zclub-caspian.ru