ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ!

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки й від мене особисто прийміть щирі вітання з головним державним святом – Днем Республіки!

Це свято об’єднує всіх, хто щиро любить нашу країну, дорожить її славним минулим, піклується про її світле майбутнє.

Друге вересня стало символом згуртованості та злагоди багатонаціонального народу, прагнення до свободи та справедливості.

Головним надбанням республіки були й залишаються люди. Понад три десятиліття багатонаціональний придністровський народ протистоїть зовнішнім викликам, береже відвойовану в кровопролитних боях проти націоналістів рідну землю, зберігає достовірну історію минулих років і творить літопис мирного життя нашого прекрасного краю. Загартований, як криця, характер придністровців, працьовитість і відданість обраним ідеалам допомагають гідно жити та вдосконалювати свою країну всупереч усім труднощам.

Сучасне Придністров’я впевнено крокує вперед, досягає нових вершин у соціально-економічному розвитку. Інфраструктура наших міст стає сучаснішою, надійнішою, естетичнішою. У республіці багато робиться для залучення інвестицій в економіку, розвиток малого і середнього бізнесу, реалізуються великі проекти в агропромисловому та будівельному комплексах. Перспективним стає розвиток туризму.

Упевнений, що талант, енергія та працьовитість людей, які живуть у республіці, й надалі гарантуватимуть безперервні позитивні зміни. Тільки об’єднаними зусиллями ми зможемо відстоювати інтереси нашого суспільства і держави.

У цей важливий для кожного з нас день бажаю жителям Придністровської Молдавської Республіки міцного здоров’я, щасливої долі та успіхів у всіх починаннях, а нашій прекрасній Батьківщині – миру і процвітання!

З повагою Голова Уряду О. РОЗЕНБЕРГ