ДОРОГI ШКОЛЯРI, СТУДЕНТИ, ПЕДАГОГИ ТА БАТЬКИ!

Від імені Верховної Ради й від мене особисто прийміть найкращі вітання з Днем знань, з початком нового навчального року!

Для всіх, хто 1 вересня вперше сяде за шкільні парти, відчинить двері коледжів і технікумів, прийде в університетські аудиторії, настає чудовий час – час пізнання нового і дивовижних відкриттів. Ми, дорослі, по-доброму згадуємо ті кращі роки прагнень, молодості та надій, які обов’язково здійсняться в усіх, хто бажає і здатний працювати.

Нинішнє життя вимагає від людини не тільки знань, а й уміння застосовувати їх на практиці, готовності вчитися впродовж усього свого життя. Сподіваюся, що ви повною мірою скористаєтеся всіма наданими вам можливостями та в майбутньому посядете гідне місце в житті.

Щиро бажаю, щоб у новому навчальному році кожен школяр і студент зміг максимально розкрити й реалізувати свої таланти та можливості на складному шляху освіти! Нехай цей навчальний рік буде також успішним і щасливим для педагогів і батьків! Щастя вам, здоров’я та впевненості у своїх силах!
В добру путь!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ

Фото: vladtv.ru