Дорогі друзі, працівники машинобудівної, металообробної та електротехнічної галузей промисловості!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!
Розвиток машинобудівної, металообробної та електротехнічної  галузей промисловості на сьогодні багато в чому визначає динаміку та якість промислового зростання нашої республіки. Від вашої сумлінної праці залежить реалізація довгострокових завдань з розвитку держави, підвищення добробуту її громадян.

На жаль, нинішня ситуація на наших підприємствах залишається досить складною. Проте вам вдалося зберегти унікальний науково-виробничий і кадровий потенціал, завдяки чому освоюються сучасні технології, випускається продукція, що відповідає найвищим стандартам якості.

Впевнений, що професіоналізм, майстерність, відповідальність та відданість обраній справі придністровських працівників машинобудівної, металообробної та електротехнічної галузей здатні подолати будь-які труднощі, щоб і надалі випускати потрібну та затребувану
споживачами продукцію з придністровською маркою.

Висловлюю вам глибоку подяку за напружену добросовісну працю. Прийміть побажання міцного здоров’я, добробуту, оптимізму та нових професійних досягнень!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ