Від імені депутатів Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки і від себе особисто вітаю вас із професійним святом – Днем митника!

Митна служба є дієвим інструментом для зміцнення економічної безпеки нашої країни, захисту внутрішнього ринку, регулювання зовнішньої торгівлі та поповнення бюджетних доходів.

Якісно справляючись із поставленими завданнями, митні органи продовжують впевнено йти шляхом удосконалення форм і методів роботи, ефективної зміни в технологіях митної справи. Все це дає змогу значно підвищити оперативність митного оформлення вантажів, проходження їх через пункти пропуску, забезпечити дієвий контроль і поліпшити якість обслуговування учасників зовнішньоекономічної діяльності.

Удосконалюється робота правоохоронних підрозділів митних органів з боротьби з контрабандою, порушеннями валютного та експортного законодавства, іншими загрозами безпеці країни. Продовжує розвиватися взаємодія митних органів з представниками ділових кіл республіки.

Досягнуті результати роботи свідчать про відповідальне і професійне ставлення кожного співробітника до виконання покладених на нього завдань. Я сподіваюся, що колектив митних органів ПМР і надалі гідно виконуватиме свій службовий обов’язок та забезпечуватиме законність і правопорядок у митній галузі.

Бажаю всім успіхів у роботі, щастя й добробуту в сім’ях!
Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ