Привітання

ШАНОВНI БУХГАЛТЕРИ!

Вітаю вас із професійним святом!

Повноцінну роботу придністровських підприємств і організацій неможливо уявити без грамотного управління їх фінансовою діяльністю, прозорого використання матеріальних ресурсів, ефективного планування та контролю за господарською діяльністю – всього того, над чим щодня працюють бухгалтери.

Орієнтуючись на точність отримання даних, постійно їх аналізуючи, вони роблять великий внесок у розвиток підприємств, знаходять нові орієнтири для розв’язання поставлених перед ними завдань.

Придністровські бухгалтери, завдяки своєму професіоналізму, відповідальному підходу до справи, надійно формують фінансову звітність, забезпечують функціонування підприємств і організацій. Якісна робота бухгалтерів сприяє поступовому розвитку придністровської економіки.

Бухгалтери Придністров’я постійно вдосконалюють свої знання, проходять курси навчання та перепідготовки, тому що у мінливому світі так важливо враховувати нові тенденції та міжнародний досвід.

Бажаю вам, шановні бухгалтери, міцного здоров’я, миру та добробуту!

Президент В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ

* * *

ШАНОВНІ БУХГАЛТЕРИ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть щирі вітання з професійним святом!

Бухоблік – це база правильних управлінських рішень. На вас покладена функція забезпечення чіткого контролю фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, підтримки фінансового пульсу республіки.

Вам притаманні такі якості, як економічна грамотність, досконале знання законодавства, дипломатичність, скрупульозність, аналітичний розум, мобільність і постійне вдосконалення своїх навичок.

Ефективне функціонування підприємств, установ, організацій і всього господарського механізму держави – це плід копіткої праці команди професіоналів, яка заслуговує найвищої оцінки.

Переконаний, наші бухгалтери й надалі успішно сприятимуть модернізації національної економіки та сталого її розвитку, проявлятимуть відповідальний підхід до справи, порядність та високий рівень професіоналізму.

Бажаю вам міцного здоров’я, миру, щастя, добробуту, невичерпної енергії, нових звершень, успіхів у всіх справах на благо Придністровської Молдавської Республіки!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ


Фото: pridnestrovie-daily