ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть вітання з нагоди професійного свята – Дня міліції!

Злагоджене та ефективне виконання всіх функцій правоохоронних органів протягом багатьох десятиліть є невіддільною умовою стабільного розвитку держав сучасного світу. На міліцію покладені складні та відповідальні завдання з охорони громадського порядку і громадської безпеки, захисту прав та інтересів громадян і організацій, щодо припинення та розкриття злочинів і правопорушень.

Успішне виконання службових завдань зумовлюється насамперед компетентністю та оперативністю співробітників міліції, їх чітким розумінням ролі органів внутрішніх справ у суспільстві, глибоким почуттям відповідальності перед громадянами республіки за виконувану роботу.

Переконаний, що співробітники органів внутрішніх справ Придністров’я, зберігаючи вірність конституційному обов’язку та славетним традиціям своїх попередників, будуть і надалі непохитно стояти на варті прав і свобод громадян республіки, долаючи всі складні рубежі міліцейської служби.

У день професійного свята прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, добробуту і щастя, успішної та плідної служби на благо Придністров’я!

Голова Верховної Ради О. КОРШУНОВ

Фото : ИА «Новости Приднестровья».