ШАНОВНІ СПІВРОБІТНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ!

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас
із професійним святом – Днем міліції!

Становлення вітчизняної правоохоронної системи та органів внутрішніх справ зокрема відбувалося у складних політичних і соціально-економічних умовах. Націоналістична риторика з боку офіційного Кишинева в 90-х роках минулого століття набувала радикальних рис. Для захисту інтересів Придністровської Молдавської Республіки та її народу було створено власну міліцію. Під юрисдикцію молодої держави перейшли ті, хто не мислив для себе і своїх близьких долі, пов’язаної з антигуманними ідеями, пропонованими владою Молдови.

Нині Міністерство внутрішніх справ є ефективним органом державної влади. Завдяки збереженим найкращим традиціям радянської міліції, органи правопорядку розвиваються та крокують у ногу з часом. Велика увага приділяється підготовці працівників та матеріально-технічному забезпеченню відомства.

Головною цінністю у всі часи є люди, які присвятили себе служінню суспільству та закону. У міністерстві, як і в його структурних підрозділах, працюють віддані своїй справі професіонали, які протистоять злочинності, забезпечують громадську безпеку, зберігають спокій співгромадян.

Хочу відзначити ветеранів, які є взірцем гідності, честі, обов’язку. Ви – орієнтир для нашого молодого покоління.

Шановні співробітники та ветерани органів внутрішніх справ! Цього святкового дня прийміть слова щирої подяки за нелегку працю, щоденний подвиг в ім’я благополуччя нашої країни.
Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, сімейного тепла, нових успіхів та здобутків на благо Придністровської Молдавської Республіки.

Голова Уряду О. РОЗЕНБЕРГ