Дорогі жінки Придністров’я!

Від імені Уряду та від мене особисто прийміть найтепліші привітання з Міжнародним жіночим днем!

Традиційно це свято має двояке значення: одне нагадує про визначальну роль жінки в суспільному житті країни, інше звертає нашу увагу на саму сутність прекрасної половини людства.

Цього дня ми віддаємо належне професійній діяльності наших жінок, які успішно реалізуються в різних спеціальностях і галузях. Нині ви нарівні з чоловіками щодня вносите свою лепту в наше спільне сьогодення та майбутнє. Ваше прагнення до досконалості, уважний господарський погляд і бажання все облаштувати та якнайкраще організувати служать рушійною силою для багатьох важливих проектів держави.

Водночас ви залишаєтеся берегинями сімейного вогнища, люблячими мамами та дружинами, щиро даруєте тепло сердець і надихаєте на гідні вчинки чоловіків. Ваші чарівність, мудрість, краса, душевна щедрість і вміння любити всупереч усьому народжують у чоловічих серцях захоплення і трепет.

Дорогі наші дружини, матері, дочки, сестри, подруги, колеги! Ми цінуємо вас і всім серцем дякуємо. Нехай не тільки сьогодні, а й кожного дня ваші близькі дарують вам якнайбільше турботи й уваги, в сім’ях завжди панують злагода, довіра та добробут! У цей святковий день бажаю вам гарного настрою, радісних зустрічей, щирих освідчень, міцного здоров’я, удачі та всього доброго!

Голова Уряду Олександр РОЗЕНБЕРГ