Шановні учасники Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу!

Шановні придністровці!

Вітаю вас із великим святом – Днем Перемоги! Це одне з найбільш урочистих та шанованих свят. Нескінченно дороге воно нашому народу, який разом з мільйонами радянських людей відстояв у Великій Вітчизняній війні суверенітет своєї країни, зробив вирішальний внесок у звільнення Європи та всієї планети від фашистського поневолення.

Минають десятиліття, змінюються покоління, але велика Перемога залишається символом національної гордості, воїнської слави та доблесті й надовго вписана в героїчний літопис країни.
Перемога – це єдність. Дивує, як цей день і нині невидимою ниткою єднає всіх спадкоємців покоління переможців, які нині живуть у різних куточках СНД. Наші батьки та діди захистили людство від фашизму і започаткували таку єдність, яку не здатні зруйнувати ні політична нестабільність, ні час. Тому що Перемога для всіх нас – не проста історична дата, а дух, яким сповнені наші серця.

Дорогі придністровці! Наш громадянський обов’язок – огорнути увагою й турботою тих, хто зі зброєю в руках на полі бою і в тилу кував Перемогу. Ще важливіше – передати у спадок пам’ять і гордість за цей священний день молодому поколінню.

Ми схиляємо голови перед усіма, хто не дожив до Дня Перемоги. Ми дякуємо вам, наші ветерани. Ми пишаємося величчю ваших доль і раді, що сьогодні ви поряд з нами, що ми разом зустрічаємо свято Великої Перемоги.

Дорогі ветерани, прийміть щирі побажання здоров’я, щастя та добробуту.
Слава солдатам Великої Вітчизняної, слава народу-переможцю!
Зі святом! З Днем Перемоги!

Голова Верховної Ради Олександр КОРШУНОВ