Шановні придністровці!

Шановні ветерани та трудівники тилу!
Дорогі придністровці!

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть сердечні вітання з Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

9 травня – значуща і зворушлива для кожного жителя нашої республіки дата. Сьогодні ми вшановуємо ветеранів і свідків тих страшних подій, віддаємо шану захисникам Вітчизни, всім тим, хто самовіддано і героїчно на фронті та в тилу наближав довгоочікуваний день Великої Перемоги.

Збереження історичної правди – важлива місія, яка дозволяє нам виносити уроки з минулого, не повторювати помилки та будувати світле майбутнє. У нинішній час, коли глобальні виклики вимагають єдності й мудрості, передача наступним поколінням хронології подій тих років і пам’яті про подвиги наших предків стає особливо важливою.

З почуттям глибокої поваги ми ставимося до дорогих ветеранів і трудівників тилу. Своїм правом на життя ми зобов’язані їм – героям, воїнам-визволителям і тим, хто кував перемогу в тилу. Ви гідно пройшли нелегкими фронтовими дорогами і не втратили віру в мир і свободу. Ваш ратний подвиг є найкращим прикладом служіння Батьківщині для всіх поколінь. Низький вам уклін!
У цей знаменний день бажаю всім придністровцям міцного здоров’я, сімейного добробуту, успішної творчої праці на благо Вітчизни. Нехай перемога у Великій Вітчизняній війні завжди буде світочем, що нагадує нам про силу єдності. Миру і процвітання!

Голова Уряду Олександр РОЗЕНБЕРГ