Наш подарунок ветеранам до Дня Перемоги

Напередодні 73-ї річниці Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні наша редакція оголосила читачам про старт акції «Ветерану Великої Вітчизняної війни – безкоштовну передплату газети «Гомін». У рамках акції учасникам і ветеранам війни та трудівникам тилу і в’язням концтаборів, які знають українську мову і бажають читати газету «Гомін», ми запропонували безкоштовно передплатити наше видання. Трохи пізніше редакція розширила коло адресатів нашого подарунка, включивши в нього таку категорію свідків того страшного часу, як діти війни. Безкоштовна передплата тривала з 1 по 30 квітня.

Хід акції висвітлювали Перший придністровський телеканал, Радіо 1, ІА «Новости Приднестровья», сайт ДУ «Приднестровская газета», газети «Приднестровье» та «Адевэрул Нистрян».

27 квітня редакція газети «Гомін» підбила попередні підсумки нашого святкового подарунка ветеранам війни. Попередні – тому, що до фінішу акції залишалися ще 28, 29 і 30 квітня. Ми діяли щонайменше передбачливо, оголосивши підсумки попередніми. 28 квітня в редакцію прийшов голова Республіканської ради ветеранів війни, праці та Збройних сил Придністров’я Юрій Ільяшенко і передав нам додатковий список, до якого входило ще 11 учасників та ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Остаточний підсумок акції вселяє оптимізм і задоволення від виконаної роботи: до Дня Перемоги редакція газети «Гомін» зробила подарунок 103 заслуженим і шанованим громадянам Придністров’я.

Олександр   ЮШИН.