Дорогі друзі!

Молодість – це прекрасна пора в житті кожного, коли молоді люди, повні запалу й енергії, всіляко прагнуть втілювати в життя найсміливіші задуми та мрії. Це дивовижний час, коли всі дороги відкриті, коли потрібно робити вибір, який визначить твій життєвий шлях.

Сьогодні ми з гордістю відзначаємо внесок молодих придністровців у справу зміцнення нашої державності. За минулі роки в республіці виросло покоління зі сформованою ідентичністю. Переконаний, що придністровська молодь і надалі братиме найактивнішу участь у житті держави.

Голос Придністров’я лунає у всіх куточках світу – скрізь, де наші молоді земляки беруть участь у спортивних заходах, наукових конференціях, літературних та музичних конкурсах. Держава й надалі створюватиме сприятливі умови, щоб молоде покоління могло всебічно розвиватися і повною мірою розкривати свої таланти.

Великий внесок молоді люди нашої країни роблять у розвиток волонтерської діяльності, допомагаючи людям, які опинилися у важкій ситуації, та проявляючи турботу про братів наших менших. Вони ніколи не залишаються байдужими до чужих проблем і прикрощів.

Бажаю вам, дорогі молоді співвітчизники, не зупинятися на досягнутому. Не бійтеся труднощів, упевнено крокуйте вперед! Від щирого серця бажаю вам оптимізму і нових успіхів!


Президент Вадим КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ.

Фото: president.gospmr.org.