ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ!

ВІД ІМЕНІ УРЯДУ ТА ВІД СЕБЕ ОСОБИСТО ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ГОЛОВНИМ ДЕРЖАВНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ РЕСПУБЛІКИ!

Дата 2 вересня 1990 року назавжди увійшла в літопис нашого краю як день, коли народ, керуючись прагненням до незалежності та захисту своїх прав, проголосив Придністровську Молдавську Радянську Соціалістичну Республіку. Цей сміливий крок був продиктований волею народу та бажанням зберегти свою ідентичність, мову, культуру та історичну пам’ять.

Шлях становлення республіки був нелегким і сповненим викликів. Ми з гордістю згадуємо той історичний момент, коли на нашій землі було закладено основи державності. Придністров’ю довелося подолати багато труднощів, та завдяки стійкості, вірності своїм переконанням та щирому патріотизму громадян, наша республіка вистояла і продовжує розвиватися.

Нині Придністровська Молдавська Республіка – це дім для людей різних національностей, які живуть у мирі та злагоді, трудяться на благо рідної землі, виховують дітей у дусі поваги до традиційних цінностей та прагнуть процвітання краю. Ми пишаємося тим, що Придністров’я – це край із багатою культурою, героїчним минулим та впевненим поглядом у майбутнє.

Цього урочистого дня бажаю всім придністровцям міцного здоров’я, щастя, миру та добробуту! Нехай ваші оселі наповнюються радістю, а наша республіка впевнено прагне нових досягнень. Збережемо і примножимо те, що було створено працею багатьох поколінь, і далі робитимемо внесок у розвиток Батьківщини!
Зі святом! З Днем Республіки!

Голова Уряду Олександр РОЗЕНБЕРГ.

Фото www.interfax.ru