ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ!

ВІТАЮ ВАС ІЗ 34-Ю РІЧНИЦЕЮ ЗАСНУВАННЯ ПРИДНІСТРОВСЬКОЇ МОЛДАВСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ!

Придністровська Молдавська Республіка була утворена в 1990 році. В умовах розпаду Радянського Союзу саме придністровський народ першим висловився за збереження єдиної держави. Цей вибір став воістину торжеством історичної справедливості, а державність на Дністрі була проголошена з дотриманням усіх демократичних норм на основі вибору самих придністровців.

Ми залишаємося вірними нашому вибору і сьогодні, поступово рухаємося шляхом подальшого розвитку всіх галузей суспільного, економічного та соціального життя, не відступаючи від своїх пріоритетів, не відмовляючись і не зраджуючи їх.

Сьогодні перед державою стоять надзвичайно важливі та відповідальні завдання в соціальній політиці, в забезпеченні економічної самодостатності. Будуть продовжені проекти з підтримки соціально вразливих верств населення, підтримки кадрів, що працюють у галузі медицини, народної освіти, науки та культури. І надалі реалізовуватимуться заходи щодо забезпечення доступним житлом сиріт, молодих фахівців і молодих сімей, службовців.

Придністровська Молдавська Республіка створювалася як мирна держава, що поділяє принципи та норми міжнародного права, прагне бути повноправним учасником міжнародного співтовариства. Ми повною мірою віддані курсу на недопущення будь-яких регіональних ескалацій, завжди виступали і будемо виступати виключно за мирне врегулювання всіх протиріч. Переконаний, що так буде й надалі.

Від щирого серця бажаю придністровцям здоров’я та добробуту, а нашій державі – миру та процвітання!
Зі святом!

Президент Вадим КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ.