Новий голова Слободзейської райміськради

Перша сесія Ради народних депутатів Слободзейського району та м. Слободзеї XXVI скликання відбулася 17 грудня. Провела засідання голова територіальної виборчої комісії Слободзейського району та м. Слободзеї Галина Балан. Галина Михайлівна підбила підсумки виборчої кампанії: обрано 20 депутатів райміськради та 14 голів Рад – глав адміністрацій сіл та селищ. До складу народних обранців увійшло багато молодих людей.

До порядку денного сесії було включене одне питання: обрання керівника вищого представницького органу влади району. Депутати одностайно обрали головою Ради народних депутатів району та міста представника від виборчого округу № 13 Тетяну Дмитрівну Залевську (Юрош). Шляхом таємного голосування за кандидатуру Тетяни Залевської проголосувало 30 осіб, один бюлетень виявився недійсним.

У роботі сесії взяли участь глава держадміністраціі Слободзейського району та м. Слободзеї Василь Тищенко, заступник Голови Верховної Ради ПМР Галина Антюфєєва, депутати Верховної Ради Сергій Чебан, Павло Шинкарюк, Іван Недєлков, Степан Степанов, голова Тираспольської міськради Вадим Доні, секретар ЦВК Галина Шленськова.

Біографія голови  Ради  народних  депутатів Слободзейського  району  і  міста  Слободзея Тетяни  Дмитрівни  Залевської

Тетяна Залевська народилася 30 травня 1993 року в с. Коротне.

У 2011 році з медаллю закінчила Дністровську середню школу № 2, у 2015-му – з відзнакою Російський університет дружби народів у Москві, бакалавр за спеціальністю «Державне і муніципальне управління». 2017 року стала магістром за спеціальністю «Державне і муніципальне управління», здобувши диплом з відзнакою. У 2017 – 2020 рр. навчалася в аспірантурі Російського університету дружби народів за спеціальністю «Соціологія управління», по закінченні їй присвоєна кваліфікація «Дослідник, викладач-дослідник».

Тетяна Дмитрівна – претендент на здобуття наукового ступеня кандидата наук, веде дослідження питань державно-приватного партнерства в сільському господарстві на прикладі РФ і ПМР. Написала понад 20 наукових праць на тему свого дослідження.

Працювала викладачем кафедри соціології та соціальних технологій Інституту державного управління, права та гуманітарно-соціальних наук ПДУ ім. Т. Г. Шевченка. Заміжня.

    Олег   ГАВРИЛЕНКО.

Фото автора.

На фото Тетяна Залевська.