Дубоссарську міськрайраду знову очолив Олександр Коломицев

За повідомленням ІА «Новости Приднестровья» в Дубоссарах відбулася перша сесія новообраної Ради народних депутатів Дубоссарського району та міста Дубоссари XXVI скликання.

Міськрайраду нині представляють 33 народних обранці, за яких 29 листопада, в Єдиний день голосування, свої голоси віддали 9 768 виборців. Якісний склад новообраних депутатів у порівнянні з попередніми виборами 2015 року змінився. У нинішньому скликанні стало менше представниць прекрасної статі, більшість становлять чоловіки – 87,5 % від загальної кількості обраних депутатів. Середній вік народних обранців – від 40 років. З 33 депутатів 22 представляли своїх виборців у минулому скликанні.

На порядку денному сесії розв’язувалися організаційні питання, основними з яких стало обрання керівника Ради народних депутатів та його заступника. На посаду голови Ради було запропоновано кандидатури Олександра Коломицева і Петра Татарова. У ході таємного голосування 17 депутатів віддали свої голоси Олександру Коломицеву, 14 – Петрові Татарову. Очолив міськрайраду Олександр Коломицев. Заступником голови обрали Владислава Келюха.

Олександр Коломицев і Владислав Келюх обіймали ці посади в минулому скликанні. Вони подякували депутатам за надану довіру і висловили сподівання, що подальша робота депутатського корпусу буде конструктивною та спрямованою на реалізацію всіх наказів виборців і підвищення рівня життя дубоссарців.

Фото IA «Новости Приднестровья».