Шановні співвітчизники!Дорогі придністровці!

Відходить у минуле 2020 рік – непростий і насичений подіями. Були труднощі, переживання й випробування. Були й досягнення, щасливі моменти, хвилини радості. Все це – наше життя. Цінувати й боротися за нього нас навчила пандемія коронавірусу, що охопила весь світ. Ми згуртувалися й успішно протистоїмо їй.

Напередодні Нового року хочу висловити подяку кожному лікарю, міліціонеру, вчителю, військовослужбовцю за їхню щоденну працю і служіння на благо придністровського народу.

Я вдячний посадовим особам за консолідованість і згуртованість у прийнятті життєво важливих рішень. Окреме спасибі батькам, які допомагають дітям справлятися з новими реаліями навчального процесу. Не можу залишити без слів подяки волонтерів та представників бізнесу, які в силу своїх можливостей підтримують тих, хто потребує допомоги.

Випробування зміцнюють дух придністровців. Ми стаємо сильнішими, чуйнішими й мудрішими. Упевнений, що разом ми подолаємо пандемію, впораємося з зовнішніми викликами та продовжимо рух  уперед, розвиваючи економіку країни, роблячи республіку красивішою, комфортнішою та затишнішою.

Бажаю в Новому, 2021 році, кожному придністровцю миру, добробуту і здоров’я. Нехай тепло і світло будуть у кожному будинку і в кожному серці. Нехай створюються та ростуть придністровські сім’ї. Продовжимо сміливо дивитися в майбутнє, без сумніву рухаючись до поставленої мети, а віра, надія й любов нехай будуть незмінними супутницями на життєвому шляху кожного придністровця!

Ла мулць ань! С Новым годом!

З Новим роком, Придністров’я!

Президент ПМР  Вадим  КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ