Дорогі придністровці! Від імені Уряду ПМР та від себе особисто вітаю вас з Новим 2021 роком!

Новий рік – завжди дуже тепле і затишне свято. Цього дня в колі рідних і близьких ми зазвичай підбиваємо підсумки, ділимося нашими надіями та мріями, разом будуємо плани на майбутнє і, звичайно, бажаємо одне одному здоров’я, добробуту і здійснення всього задуманого.

Чимало випробувань минулого року випало на долю кожного з нас. Вони допомогли нам набути унікального досвіду і навчили бути уважнішими й активнішими. 2020-й для республіки в цілому був досить насиченим. Усі разом ми боролися з «невидимим», але таким небезпечним ворогом – новим типом коронавірусної інфекції. Хочу сказати спасибі всім, хто щохвилини й щогодини брав активну участь у цій роботі. На передовій, звичайно ж, були наші медики. Саме вони стали головними героями й опорою держави в ці непрості часи: наш медичний персонал застосовував нові підходи в боротьбі з пандемією.

Не залишалися осторонь і наші правоохоронні органи, які теж були активно залучені в боротьбу з пандемією, не забуваючи про свої основні обов’язки. Наші педагоги освоїли нові форми навчання молодого покоління.

Всупереч усім викликам і складнощам 2020 року, напруженій фінансовій ситуації, в державі будували й відновлювали дитячі садки, школи, лікарні та поліклініки, здавали нові будинки, ремонтували комунальні мережі, дороги, діяли різні програми підтримки в економіці, аграрному секторі, лікуванні наших співвітчизників за кордоном. Ми, нехай і не так масштабно, але все ж відзначили важливі дати – 75-річчя Великої Перемоги та 30-річчя утворення ПМР.

Нині ми будуємо плани на майбутнє. Упевнений, що, попри всі складнощі, держава продовжить розпочатий курс на поліпшення життя придністровців.

Шановні придністровці! Дорогі друзі! Напередодні Нового року прийміть побажання міцного здоров’я, миру і добробуту! Нехай у прийдешньому році здійсняться ваші найзаповітніші мрії, дорогі й улюблені люди будуть щасливі, а у ваших оселях пануватимуть любов і злагода!

З Новим 2021 роком вас!

З повагою, Голова Уряду ПМР  Олександр  МАРТИНОВ