У робочому ритмі

Перше цього року засідання президії міського комітету профспілки працівників сільського господарства та переробної промисловості м. Тирасполя відбулося 27 лютого. На ньому було розглянуто широкий спектр питань, пов’язаних із регламентом роботи галузевого міськкому на 2021 рік. Крім того, обговорювалася подальша діяльність голів членських організацій, що входять до структури міського комітету профспілки, участь профактиву в заходах, які відбуватимуться в рамках оголошеного в республіці Року молоді.

Засідання президії провела голова Тираспольського міського комітету профспілки працівників сільського господарства та переробної промисловості Людмила Лебедєва. У засіданні брали участь члени президії міськкому – голови первинних профорганізацій ЗАТ «Комбінат хлібопродуктів», ЗАТ «Хлібокомбінат», Компанії «Квінт», Тираспольського молочного комбінату, Придністровського коледжу технологій та управління, Тираспольського аграрно-технічного коледжу  імені М. В. Фрунзе.

У ході засідання обговорили питання щодо регламенту роботи міськкому у 2021 році, затвердження додатків до регламенту про посадові оклади штатним працівникам міськкому профспілки та порядок заохочення профспілкових активістів з нагоди професійних свят та ювілеїв підприємств у поточному році. Усі додатки президія Тираспольського міськкому ухвалила. Також одностайно був прийнятий проект бюджету галузевої профспілки на 2021 рік.

Учасники засідання розглянули питання про розпорядок дня роботи апарату Тираспольського міського комітету профспілки працівників СГ і ПП. У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції та зменшенням суми надходжень членських профспілкових внесків для повноцінного виконання організаційно-статутних завдань на 2021 рік встановлюється 6-годинний робочий день. Зміна розпорядку роботи, скорочення або збільшення тривалості робочого дня, робочого тижня віднині відбуватиметься за розпорядженням голови міськкому профспілки, виходячи з фінансового становища міськкому і суми профспілкових внесків.

Йшлося і про такий важливий момент, як проведення звітновиборної конференції міського комітету профспілки. Затверджено дату її проведення та квоти делегатів від первинних профспілкових організацій.

Олександр   ПЕТРЕНКО.

Фото з вiдкритих джерел.

На фото Людмила Лебедєва.