ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ, СПІВРОБІТНИКИ ПОЛІГРАФІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ, ВИДАВНИЦТВ!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із професійним святом – Днем друку!

Сучасна людина не може жити без інформації, об’єктивна подача якої залежить саме від вас. Друковане слово має величезну силу і не втрачає свого значення й актуальності у вік стрімкого розвитку технологій. Від щоденної праці кожного з вас залежить насиченість інформаційного простору та формування сильного громадянського суспільства, впровадження сучасних стандартів у всі галузі життя.

Критеріями вашого професіоналізму є об’єктивність і порядність, висока відповідальність і прагнення бути корисним людям. Вам завжди властива активна творча й соціальна позиція у виствітленні значущих подій у житті республіки.

Журналісти, співробітники поліграфічних підприємств і видавництв безпосередньо сприяють розвитку духовності, вихованню патріотизму, збереженню моральних цінностей придністровців, допомагають їм бути в курсі подій, діставати оперативну та правдиву інформацію.

Нехай кожен рядок, написаний вами, вносить у життя нашого суспільства тільки позитивні настрої, допомагаючи подальшому розвитку.

Бажаю вам вдячних читачів, цікавих подій, натхнення, успішної реалізації нових ідей і творчих проектів, усіляких гараздів та успіхів у всіх починаннях!

Голова Верховної Ради ПМР

О. В. КОРШУНОВ