ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ!

Заснований міжнародною спільнотою Всесвітній день охорони праці спрямований на привернення уваги до проблем безпеки праці на робочих місцях, мінімізації професійної захворюваності.

У Придністровській Молдавській Республіці охорона праці та її безпека закріплені на законодавчому рівні. Широкий спектр механізмів, гарантованих нашою державою, покликаний поліпшити умови, в яких працюють громадяни, знизити рівень травматизму, запобігти погіршенню  стану їхнього здоров’я.

Домогтися високого рівня безпеки умов праці можна тільки завдяки усвідомленому виконанню співробітниками відповідних правил і норм. Переконаний, що неухильне дотримання вимог безпеки лежить в основі ефективності охорони праці. Одночасно велика частка відповідальності покладається і на роботодавців. Не залишаються такі проблеми поза пильною увагою громадянського суспільства, перш за все, профспілок Придністров’я.

Висловлюю подяку тим, для кого створення безпечних умов у процесі трудової діяльності є професійним святом. Щиро бажаю всім трудящим придністровцям здоров’я, добробуту і всього найкращого!

Президент ПМР

В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ