ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

Ми відзначаємо одну з найскорботніших і трагічних дат нашої історії. Рівно 80 років тому почалася Велика Вітчизняна війна.

Багато бід і страждань принесла вона народу, забрала десятки мільйонів життів і залишила за собою зруйновані міста і села, осиротілі сім’ї, мільйони безпритульних дітей, розбиті долі. Немає жодної сім’ї, якої не торкнулася б війна, жодного будинку, де не зберігали б світлу пам’ять про рідних, які не повернулися з жорстоких полів битв.

Дата 22 червня 1941 року назавжди залишиться в пам’яті людей не тільки як трагічний, сповнений скорботою день початку кровопролитної та нещадної війни, а й як приклад прояву мужності, сили духу, самовідданості й безстрашності.

Нехай цей день нагадає всім, як важливо зберігати мир, що так важко дістався нашим предкам. Низький уклін ветеранам – учасникам війни, трудівникам тилу, всім, хто пережив той страшний день початку Великої Вітчизняної війни, пройшов шлях до перемоги в ім’я життя, миру і добра!

Вічна пам’ять воїнам, загиблим на тій війні, а всім живим шановним ветеранам Великої Вітчизняної війни, удовам солдатів і офіцерів, трудівникам тилу і дітям війни – довгих років життя, тепла, турботи й уваги близьких.

Мирного неба, добробуту і здоров’я всім придністровцям!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ