ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я! ВІТАЮ ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Медицина в усі часи була долею людей, які свідомо обрали для себе благородний шлях боротьби з хворобами. Рятувати людські життя, долати важкі наслідки епідемій під силу тільки ентузіастам своєї справи, які рухають вперед медичну науку, удосконалюють методи лікування.

Важко було уявити, що цивілізований світ у XXI ст. зіткнеться з пандемією COVID-19, масштаби та швидкість поширення якої зробили її загрозою для всього людства. Епідемія стала випробуванням на міцність усієї світової медицини. На передньому краї боротьби опинилися медичні працівники, які, часом ціною власного життя, стримували поширення небезпечного вірусу.

У Придністровській Молдавській Республіці були мобілізовані всі наявні ресурси для боротьби з епідемією. Ветерани системи охорони здоров’я разом із нинішніми медичними працівниками й навіть зі студентами-медиками всіма силами борються з небезпечною хворобою.

Надзвичайно важливо було в таких складних умовах не допустити колапсу всієї системи охорони здоров’я, надавати допомогу хворим у всіх напрямках медичної діяльності. Безмежну повагу і слова глибокої вдячності хочу висловити працівникам системи охорони здоров’я: лікарям, медичним сестрам, санітарам, лаборантам – усім тим, хто забезпечував і забезпечує на сьогодні роботу придністровської медицини, тим, хто завжди на посту.

Шановні працівники та ветерани охорони здоров’я! Дякую вам за самовіддану працю! Здоров’я і щастя вам, вашим рідним та близьким!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ