ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я! ВІД ІМЕНІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ ПРИДНІСТРОВСЬКОЇ МОЛДАВСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ Й ВІД СЕБЕ ОСОБИСТО ВІТАЮ ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Представники вашої професії завжди мають особливу повагу й пошану, присвячуючи себе найблагороднішій справі – турботі про здоров’я людини. Ця робота складна, відповідальна і вимагає повної віддачі сил, досвіду, знань, душевної щедрості.

Сьогодні ви відзначаєте свято в непростих умовах. Під час пандемії найбільш яскраво проявилися ваш професіоналізм, надійність, готовність прийти на допомогу тим, хто її потребує. Перебуваючи на передовій у боротьбі з небезпечною інфекцією, ви підтверджуєте відданість обраній справі, демонструєте кращі людські риси.

Низький уклін вам за благородну і славну працю, за терпіння, за недоспані ночі та врятовані життя, за відкритість душі та чуйність! Упевнений, що спільні зусилля, вивірені рішення дозволять успішно справитися з поставленими завданнями.

Бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, доброї долі, подальших успіхів у вашій гуманній відповідальній роботі на благо придністровського народу.

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ