Придбати квиток, не виходячи з дому

На мою думку, життя в наш час цікавіше, аніж було колись.

Ось лише один приклад. Моя онука написала мені в Телеграм-каналі, що в Тирасполі відбудеться концерт симфонічного оркестру, і попросила купити їй квитки.

Гаразд! Заходжу на сайт Державного культурного центру Палац Республіки, знаходжу афішу та докладну інформацію, в якій йдеться про те, що за традицією Міжнародний фестиваль класичної музики «Музична весна Придністров’я» завершується концертом Державного симфонічного оркестру ПМР, у програмі якого прозвучать рідкісні за красою і художньою довершеністю твори найвидатніших європейських композиторів ХVІІІ століття.

За диригентським пультом – народний артист ПМР Григорій Мосейко, а солісти –молоді музиканти, лауреати міжнародних конкурсів Ірина Каракаш та Семен Лавриненко. Симфонічний концерт проводиться в рамках оголошеного Року молоді в Придністров’ї.

Прочитавши, просуваюся далі в пошуках потрібної інформації: довідки за телефоном 0 (533) 77-150, квитки можна придбати в касі або в платіжних терміналах ЗАТ «Агропромбанк» на сайті biletpmr.com

Зайшла на сайт, а там і план великого залу Палацу Республіки, й інформація про наявність вільних місць, і вартість квитків, а також способи їх оплати.

Коротше кажучи, за кілька хвилин квитки мною були куплені просто з дому, сидячи за робочим столом, направлені онуці на той же Телеграм-канал. Вона їх собі роздрукувала і з подружкою пішла 24 червня на свято класичної музики.

А пригадуєте, як ще зовсім недавно треба було поїхати до культурної установи, вистояти чималу чергу, заплатити готівкою за білети, які вам дістались.

Отже, пропоную йти новим креативним шляхом, який поліпшує нам життя. Так можна купувати білети на всі заходи, що відбуваються не лише в нашій республіці, але й за її межами. Саме так люди нині купують квитки для поїздки на маршрутах міжнародного сполучення або на польоти літаком.

Сучасне – значить зручне. Такий висновок автор цих рядків зробила з власного досвіду.

Уляна   БОНДАРЧУК.