Змагання з легкої атлетики у Чебоксарах

Метальники спису Дмитро Тарабін і Микола Орлов увійшли в трійку призерів чемпіонату Росії. З 23 по 27 червня в Чебоксарах проходили змагання з легкої атлетики. У стартах серед 11 заявлених спортсменів узяли участь відразу два вихованці тираспольської СДЮШОР № 2 ім. В. Б. Долгіна.

Гордість придністровської легкої атлетики – метальник спису Дмитро Тарабін вже багато років виступає в чемпіонаті Росії. У змаганні в Чебоксарах юнак став чемпіоном Російської Федерації. З другої спроби легкоатлет запустив спис на позначку 80 м 81 см. Решта спортсменів використала весь арсенал належних їм спроб, але перевершити результат Дмитра їм так і не вдалося.

Другу сходинку п’єдесталу чемпіонату зайняв Борис Бездольний, його результат – 80 м 70 см. Замкнув трійку лідерів придністровець Микола Орлов: його спис приземлився на позначці 78 м 91 см, що і принесло тираспольчанину бронзову медаль.

Зазначимо, що для Дмитра Тарабіна вихід на міжнародну арену поки закритий, оскільки він не має статусу навіть нейтрального спортсмена. А от Микола Орлов має шанс взяти участь в офіційних міжнародних змаганнях, зокрема в молодіжному чемпіонаті Європи в Таллінні.

Фото: IA » Новости Приднестровья».