Знову упустили Кубок …

У Бєльцях 26 червня відбувся матч Суперкубка Молдавії. Тираспольський футбольний клуб «Шериф» знову зіграв проти «Святого Георгія». Нагадаємо, минулої кубкової зустрічі придністровський клуб поступився молдовській команді. У цій грі «оси» знову упустили перемогу в серії пенальті.

Наставник «Святих» Сергій Чеботар уже втретє виграє у тренера Юрія Вернидуба. Це мав бути матч-реванш для українського фахівця, але суперник із Суручен знову поламав усі плани й виграв Суперкубок Молдавії. «Ми помилялися в грі. Останні півтори хвилини треба було грати суворіше, акуратніше в обороні. Дитячі помилки привели нашу команду до такого результату. Моменти свої, які ми створюємо, треба реалізовувати. До того ж, в обороні на стандартах концентрації забракло. І кінець, звичайно, ми змазали, неуважно зіграли в обороні», – зазначив у післяматчевій конференції помічник головного тренера ФК «Шериф» Дмитро Кара-Мустафа.

Героєм матчу став новачок сурученського клубу бендерчанин Артем Литвяков: в основний час матчу він зрівняв рахунок з жовто-чорними, а в серії пенальті був точнішим за гравців «Шерифа».

«Треба в регламент чемпіонату Молдавії внести зміни: вказати, якщо в чемпіонаті буде нічия, то проводиться серія пенальті. Тоді у нас буде більше шансів проти «Шерифа». Безумовно, відчуваю радість велику. Плюс хлопці ще й розуміють, що робота ведеться в правильному руслі. Ще раз дякую всім, і уболівальникам, які приїхали прямо з Суручен в Бєльці, глядачам і сім’ям. Думаю, це був цікавий Суперкубок, серія пенальті. Футбол – для глядачів. Я впевнений, що глядачі залишилися сьогодні задоволені», – зазначив тренер ФК «Святий Георгій» Сергій Чеботар.

Нагадаємо, що вже стартував новий сезон чемпіонату Молдавії з футболу. Цього разу стало ще менше команд: заявилися всього 8 клубів, серед них – два тираспольські. «Шериф» зіграв у четвер з новачком сезону – футбольним клубом «Бєльці», а «Динамо-Авто» вирушив у гості до ФК «Зімбру» в Кишинів.