Родинні старти в Кам’янці

Нинішній День сім’ї, любові та вірності в Міністерстві внутрішніх справ ПМР відзначили по-особливому. У кожному підрозділі відомства відбулися сімейні старти, націлені, в першу чергу, на залучення дорослих і дітей до занять фізкультурою, що є запорукою здорового способу життя.

У Кам’янці в спортивно-родинному святі «Мама, тато, я – дружна сім’я» взяли участь сім команд, які представляють різні підрозділи районного відділу внутрішніх справ. Батьки та діти змагалися в прудкості, спритності, витривалості. Естафети, що включають елементи різних видів спорту: футболу та баскетболу, тенісу і легкої атлетики, змінювалися завданнями, що вимагають координації рухів усіх членів команди. Здолавши трасу з перешкодами, команди демонстрували свою влучність: матусі з дітьми – у дартсі, а батьки – стріляючи по мішені з пневматичної зброї.

Серйозні змагання чергувалися з забавними, і на штучному газоні стадіону «Октомбрие» панував не тільки спортивний дух, а і веселий настрій. Адже ще одне завдання свята полягало в тому, щоб дати можливість усім членам сімей активно та цікаво провести разом час. Цієї мети було досягнуто. А ще – члени сімей товаришів по службі, познайомившись, знайшли серед конкурсантів однодумців щодо занять спортом і навіть нових друзів.

Переможцями змагань стала команда інспектора дорожньо-постової служби Олександра Бадана. Другий результат показала сім’я Вікторії Орлик – начальника відділення інформаційно-аналітичного контрольного центру Департаменту інформації та зв’язку МВС ПМР. Третє місце – за командою співробітника чергової частини Кам’янського РВВС Івана Шмигановського.

Призи отримали не лише переможці, а всі команди. Адже організатори спортивного свята і його учасники впевнені: на подібних заходах важливі не місця чи рекорди, а формування правильної моделі сім’ї, виховання в ній командного духу. З цим завданням родинні старти, поза сумнівом, справилися достойно: дорослі та діти об’єдналися заради досягнення мети. А той переможний настрій, з яким команди виходили на змагання, ще не раз стане їм у пригоді в різних життєвих ситуаціях

Тетяна ГРИЦЮК.

Фото з вiдкритих джерел.