Упустили перемогу…

Тим часом інший придністровський футбольний клуб виступає у внутрішньому чемпіонаті Молдавії. «Динамо-Авто» зустрівся зі «Святим Георгієм». Тираспольчани вели 2:0, але на останніх хвилинах матчу втратили пильність й упустили перемогу, отже зіграли внічию.

Матч ІІ туру Національного Дивізіону чемпіонату Молдавії запам’ятався всім своєю непередбачуваністю. До 89-ї хвилини зустрічі «Динамо-Авто» вигравав у «Святих» з рахунком 2:0, і буквально упродовж двох наступних хвилин упустив перемогу. Гості з Кишинева не тільки відігралися, вони взагалі могли б і перемогу вирвати, але гравець «Святого Георгія» не реалізував пенальті на 93-й хвилині матчу. «Так буває: вести всю гру з повною перевагою, а потім – втратити перемогу. Я розумію, команда «Святий Георгій» просто не відновилася після єврокубків, нам пощастило. Але з такою командою навіть на секунду не можна розслаблятися, тому що у ній сильні гравці, хороша команда. Треба ще й радіти тепер, що не програли. Вели 2:0 до останньої хвилини з повною перевагою, а тепер радіємо, що не програли. І що пенальті вони не забили», – зазначив головний тренер «Динамо-Авто» Ігор Добровольський.

Додамо, що команда гостей приїхала на матч проти тираспольчан практично відразу після виступу на єврокубках, тому гра далася «Святим» важко, зазначив наставник суперників Сергій Чеботар. «Видно, що ми не відійшли ще після єврокубків – ні фізично, ні психологічно. Ще 72 години навіть не минули, як ми відіграли. Не хочеться виправдовуватися, трохи спекотно було. Але футбол – це гра «голодних» людей, які хочуть грати, й у яких горять очі. Проаналізуємо і зробимо висновки. В команді була присутня якась спустошеність. Потрібен час, але його у нас немає. Ми повинні взяти себе в руки, не зважаючи на те, що було і що не вийшло, і йти вперед. Це вже історія, а нам треба жити сьогоденням і майбутнім», – підкреслив Сергій Чеботар.

Відзначимо, що тираспольський клуб «Динамо-Авто» в наступному турі зіграє проти ФК «Флорешти», гра відбудеться на Бендерському міському стадіоні 24 липня. До речі, того ж дня «Шериф» мав би зіграти в Тирасполі проти кишинівського «Зімбру», однак через наступну гру жовто-чорних в Лізі Чемпіонів, зустріч перенесли.