Наші спортсмени в Олімпійському селищі

Дзюдоїст Віктор Скворцов і плавчиха Тетяна Салкуцан вже дісталися до Олімпійського Токіо і розташувалися на спортивній базі. Спортсмени активно діляться відео і враженнями про свій будинок та планами на найближчі півмісяця у своїх соціальних мережах.

Бендерчанин Віктор Скворцов на відео в соцмережах показує своїм передплатникам, якої висоти у нього стеля в номері. Спортсмен може дістати до неї просто рукою. «Моя кімната на дві особи, балкон великий, широкий. Поруч розташовується російська команда», – розповів він. Уже зовсім скоро всю свою силу і міць дзюдоїст покаже на змаганнях. Віктор Скворцов почне виступ на Іграх в Токіо 26 липня. А поки він веде активну підготовку і захоплюється видом зі свого вікна.

Віктор живе на 14-у поверсі олімпійської висотки, у дворі якої тренуються спортсмени з різних країн. Крім того, бендерчанин поділився і особливими карантинними заходами, які діють в олімпійському селі. Тести на ковід-19 спортсмени здають кожного дня. «Ми зробили аналіз відразу після прильоту в аеропорт – тести для допуску в олімпійське селище, а потім робимо ці обов’язкові процедури щодня», – зазначив олімпієць.

Своїми враженнями поділилася і плавчиха Тетяна Салкуцан. У переможниці юнацької Олімпіади вже є своя група підтримки – японські вболівальники. «Тут на кожному поверсі роблять плакати для збірних, пишуть побажання. На нашому поверсі з’явилися два таких послання – для всієї команди Молдавії та окремо для мене. Так приємно», – підкреслила Тетяна. Плавчиха вже подякувала за підтримку своїм шанувальникам у соціальних мережах.

Для спортсменки старти розпочнуться 25 липня. Т. Салкуцан виступить у плаванні на двох дистанціях – 100 та 200 м на спині