Міжнародна перемога «Шерифа»

Тираспольський футбольний клуб «Шериф» домігся мінімальної перемоги в першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Жовто-чорні зіграли проти ФК «Алашкерт» з Вірменії, матч відбувся в Єревані.

Енріке Луваннор – нападник «Шерифа», став головним героєм цього матчу. Він же – автор єдиного гола, який вразив усіх своєю ефектністю. Шикарним ударом бразилець «вистрілив» прямо в 9-ку.

Легіонер «жовто-чорних» вивів свою команду вперед на 84-й хвилині матчу.

Головний арбітр додав 5 хвилин компенсованого часу, але господарі поля зрівняти рахунок так і не змогли. «1:0 – це не той рахунок, який дає серйозну перевагу. Ось чому ми повинні добре підготуватися до матчу, показати таку ж красиву гру, як сьогодні, й виграти», – підкреслив головний тренер ФК «Шериф» Юрій Вернидуб.

Український фахівець також зазначив, що в цілому, він задоволений грою своєї команди. «Ми побудували нашу гру правильно, ми розуміли, що «Алашкерт» грає вдома і постарається організувати ініціативний футбол. Щоб не піддаватися тиску, ми опустили одну з ліній, щоб мати чисельну перевагу. І така тактика спрацювала. «Алашкерт» став більше контратакувати, а ми, навпаки, атакували. Радий, що ми боролися до кінця й наш форвард забив красивий, просто гарний гол», – наголосив у ході післяматчевої прес-конференції Юрій Вернидуб.

Поєдинок у відповідь проти єреванського клубу «Алашкерт» відбудеться 28 липня в Тирасполі, гра розпочнеться о 20:00.

Зазначимо, якщо тираспольський клуб переможе «Алашкерт» у двоматчевому протистоянні, то «Шериф» вийде в наступний раунд на переможця пари «Кайрат» – «Црвена Звезда».