Шановні григоріопольчани!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто вітаю вас з 229-ю річницею заснування Григоріополя!

Місто, в якому ви живете і працюєте, славне тим, що в ньому в мирі та злагоді живуть багато поколінь городян різних національностей, їх об’єднує спільна любов та повага до рідного краю.

Григоріополь – одне з прекрасних міст нашої республіки, затишне, компактне і гостинне, а його мешканці продовжують перелік славних справ на благо Вітчизни: вкладають у його розбудову часточку свого таланту і душі.

Своєю сумлінною працею та активною громадянською позицією ви робите вагомий внесок у розвиток і зміцнення соціального та економічного потенціалу Придністровської Молдавської Республіки, у збереження її багатої культурної спадщини та традицій.

У цей святковий день дякую всім городянам за цілеспрямованість і любов до рідного міста, за бажання зробити його гарним і мальовничим.

Від щирого серця бажаю жителям Григоріополя міцного здоров’я та щасливого життя, а місту – процвітання і подальшого розвитку! Нехай у кожній домівці лунає дитячий сміх, панують любов, щастя та добробут!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ