Шановні григоріопольчани! Вітаю вас з Днем міста!

Закладений у 1792 році, Григоріополь названий ім’ям ініціатора його будівництва – князя Григорія Олександровича Потьомкіна, сподвижника імператриці Всеросійської Катерини II, який обґрунтував необхідність зміцнення західних кордонів Російської імперії.

За 229 років свого розвитку Григоріополь став квітучим містом, у якому дружно живуть і трудяться люди різних національностей, об’єднані любов’ю до своєї малої батьківщини. Мешканці міста, які пережили XIX століття – час великих реформ у Російській імперії, пройшли крізь ХХ століття – епоху глибоких світових потрясінь, воєн, найбільшої геополітичної катастрофи – розпаду СРСР, обрали для себе майбутнє у складі ПМР.

Нині ви з гордістю продовжуєте традиції своїх попередників на благо рідного міста і держави. З року в рік Григоріополь упевнено рухається вперед і покращується. Тут розвивається народногосподарський комплекс, відновлюються об’єкти соціальної галузі, споруджуються нові будинки, спортивні майданчики та сквери.

Надзвичайно важливо, що у місті налагоджений діалог між владою та громадянським суспільством. Успішна робота Громадської ради міста та району допомагає вирішувати проблеми максимально оперативно та якісно.

Від щирого серця бажаю вам, шановні григоріопольчани, здоров’я, сімейної злагоди, миру та добробуту!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ