У новорічному хороводі разом з дітьми

Наприкінці грудня минулого року  Голова Уряду Олександр Мартинов, його заступник Олексій Цуркан та міністр соціального захисту і праці Олена Куліченко відвідали Державний заклад «Республіканський спеціалізований будинок дитини» в Тирасполі.

Малята показали гостям справжню новорічну казку, в якій головними героями були Вовк і Ведмідь, Баба Яга і Снігуронька з Дідом Морозом. Хлопчики й дівчатка, одягнені в білосніжні костюмчики, виглядали справжніми Янголятами.

Окрім Янголяток, біля ялинки скакали веселі Зайчики й тупотіли ніжками вайлуваті  Ведмедики, гордовито походжали Мушкетери та грізно поглядали Пірати. Дівчатка в платтячках Сніжинок кружляли в танці, створюючи снігову заметіль, а потім закидали гостей сніжками з вати.

І хоча того дня надворі лив  густий дощ,  присутні в залі відчували себе немов у святковому лісі. Настрій учасників казкової вистави передався й  поважним гостям, які водили танок з діточками навколо ялинки.

Після вручення новорічних подарунків Олександр Мартинов побажав малятам здоров’я і мирного неба. У свою чергу, звертаючись до вихователів, Прем’єр зазначив, що держава наступного року докладе максимум зусиль, щоб умови праці педагогів стали кращими.

Ірина   МАСЛОВА.