Допомога багатодітним родинам

Дубоссарська держадміністрація ще кілька років тому започаткувала гарну традицію – надавати підтримку багатодітним родинам у підготовці дітей до нового навчального року, забезпечуючи їх необхідним канцелярським приладдям.

Напередодні ще шість сімей дістали подарунки від місцевої влади.

«До Дня знань, що відзначається у нас 1 вересня, ми підготували невеликі подарунки для вас, школярів. Сподіваюся, вони допоможуть вам добре вчитися. Я вам бажаю від душі, щоб ви отримували міцні знання, радували оцінками своїх батьків. Усього вам найкращого, і найголовніше – будьте здоровими», – зазначив глава Дубоссарської держадміністрації Руслан Чабан.

Анжела і Василь Буга виховують чотирьох дітей: троє синів уже є школярами, а молодший піде до дитячого садочка. Багатодітна мати зізналася, що по допомогу до керівництва міста звернулася вперше і дуже вдячна, що її почули.

«Щиро дякую за шкільне приладдя. Ми побачили на сайті, що адміністрація виділяє допомогу багатодітним сім’ям до школи, й вирішили теж звернутися. Дітей зібрати до школи досить складно. Ми ще не все купили, залишилося придбати спортивні костюми», – розповіла багатодітна мама.

Жінка також додала, що з нового року у старшого сина, який навчатиметься у 10-у класі, буде можливість під час занять у загальноосвітній школі відвідувати Дубоссарський індустріальний технікум. Через 2 роки він освоїть робітничу професію «Автослюсар». Це теж велика підтримка для їхньої великої та дружної сім’ї від держави, впевнена Анжела Буга.

Уляна БОНДАРЧУК.

Фото з сайту ДА м. Добоссари.