Турнір на «Кубок Діда Мороза»

Важко знайти людину, байдужу до хокею. Адже командний вид зимової гри дозволяє грати в будь-якому віці, головне – вміти добре стояти на ковзанах і бути активним. У хокей захоплено грають у багатьох дворах і на стадіонах, де є лід, щоб можна було поганяти шайбу.

 У грудні минулого року на столичному льодовому катку «Сніжинка» проходив хокейний турнір «Кубок Діда Мороза», в якому взяли участь команди Оперативної групи російських військ у Придністров’ї «Красная звезда» та два хокейні колективи «Тирасполь» і «Восход».

За результатами ігор на груповому етапі до фіналу дійшли  «Красная звезда» та «Тирасполь». Гра відбулася 30 грудня. Уболівальники палко підтримували обидві команди, які насправді показали чудову гру. Переможцем турніру став «Тирасполь», який з рахунком 4:1 переміг команду «Красная звезда».

По закінченні гри відбулася церемонія нагородження. Переможців вітали міністр юстиції Олександр Шевченко і голова Центральної виборчої комісії Олена Городецька. Головним моментом стало вручення кубка хокеїстам команди «Тирасполь».

Також були визначені переможці в хокейних амплуа «Кращий воротар», «Кращий гравець», «Кращий нападник» і «Кращий захисник».

Варто відзначити й програму, підготовлену для глядачів організаторами змагань. Особливо вразило фаєр-шоу з трюками з вогнем.

Своїми емоціями з нашим кореспондентом поділилися і глядачі. Художній керівник і головний диригент оркестру Головного штабу Збройних сил ПМР, полковник Віталій Войнов зазначив важливість хокейного турніру: «Дуже радий бути присутнім на святі. Приємно, що в нашому місті глядачі можуть побачити хокей у виконанні наших спортсменів, які своєю грою завоювали підтримку придністровських уболівальників».

За словами директора спортивної арени Геннадія Немировського, хокейний турнір буде традиційним і проходитиме щороку.

Володимир   ДАНИЛОВ.