Символ – летючий шкіряний м’яч

На Рибницькому міському стадіоні 15 вересня о 15.00 стартував районний етап Республіканського турніру «Шкіряний м’яч».

Чудовою погодою зустріло місто організаторів, учасників та гостей першого етапу футбольних змагань. На стадіон прийшло дуже багато людей, і було видно, наскільки всі раді можливості зібратися разом, поспілкуватися, поганяти м’яч та вболівати за своїх.

Привітати учасників з початком змагань прибули глава державної адміністрації Рибницького району та міста Рибниці Віктор Тягай, його заступник з соціальних питань Юрій Молдовський, начальник МУ «Управління фізичної культури та спорту Рибницького району та міста Рибниця» Маріанна Головіна, начальник МУ «Рибницьке УНО» Оксана Попченко, заступник начальника УНО з освітньої діяльності Оксана Погребна.

Глава держадміністрації виголосив напутню промову перед присутніми, побажав яскравих матчів і футбольних баталій, та таких, щоб вони запам’яталися надовго. Також Віктор Вікторович висловив упевненість у тому, що кожна команда докладе всіх зусиль для перемоги, й нагадав, що мета таких заходів у тому, щоб молодь вела здоровий спосіб життя, зміцнювала свій дух і тіло.

На завершення урочистої лінійки Віктор Тягай відкрив перший етап змагань та здійснив символічний «перший удар» по м’ячу.

Як розповіла Оксана Погребна, учні району беруть участь у легендарному турнірі «Шкіряний м’яч» з початку проведення цих змагань – з 2019 року. Футболістам Рибницької школи № 9 у 2020-му  удалося взяти срібло по республіці.

Нинішнього року у змаганнях беруть участь понад сорок команд, розбитих на три вікові категорії. Уже за традицією, що склалася, в турнірі беруть участь як команди юнаків, так і дівчат. Заступник начальника УНО побажала футболістам перемог у матчах, а тим, хто переможе в муніципальному турі, – удачі на республіканському турі змагань.

Нагадаємо, що переможці першого етапу визначаться за підсумками ігор приблизно наприкінці місяця. Приєднаємося до побажань і чекатимемо результатів матчів, щоб дізнатися, яка команда захищатиме футбольну честь Рибниці

Дмитро ВЛАДОВ.