Ярмарок «Купуй придністровське!»

Усіх городян і гостей Слободзеї Торгово-промислова палата ПМР запрошує 25 вересня на третю цього року виставку-ярмарок.

«Купуй придністровське!» – це загальнореспубліканський проект, мета якого полягає в підтримці місцевих виробників і просуванні їхньої продукції на внутрішньому ринку. За роки реалізації проект став своєрідним брендом, що закріпився у свідомості людей. Його знають, йому довіряють, а жителі республіки все частіше купують продукцію, вироблену в рідному краї.

Цього разу, в Слободзеї, в ярмарку за традицією візьмуть участь провідні придністровські виробники, продукція яких надзвичайно популярна, як у Придністров’ї, так і за його межами. Десятки підприємств республіки готують сотні найменувань своїх товарів: харчові продукти, промислові товари, а також послуги. Відвідувачі виставки зможуть оцінити та придбати все найкраще, взяти участь у майстер-класах, розіграші лотереї та весело провести час. Організатори події обіцяють цікаву концертну програму, фотозони й, звичайно ж, знижки на товари.

Нагадаємо, що з 2019 року заходи проекту «Купуй придністровське!» включені в Державну цільову програму «Підтримка і розвиток підприємництва в Придністровській Молдавській Республіці на 2019–2021 роки» та до плану стратегічного розвитку ПМР на 2019–2026 роки. Проект ініційований Торгово-промисловою палатою ПМР і реалізується за участю Уряду, міністерств, відомств, держадміністрацій, а також представників бізнес-спільноти.

Такі ярмарки щоразу доводять, що придністровська продукція найсмачніша, якісна і корисна. Купуючи вітчизняні товари, ми підтримуємо місцевих виробників і разом зміцнюємо нашу економіку.

З 7:00 ранку і до 14:00 ярмарок чекає своїх відвідувачів у Слободзеї на вул. Фрунзе і в районі автостоянки.

Анастасія КАСИМ.