Шановні працівники фізичної культури та спорту! Вітаю вас із професійним святом!

У Придністровській Молдавській Республіці фізична культура і спорт покликані стати об’єднавчим началом для придністровців. Націленість громадян на систематичні заняття фізкультурою та спортом, удосконалення і модернізація спортивної інфраструктури, безперервний розвиток організаційної та науково-методичної бази фізкультурно-спортивної діяльності – це пріоритети нашої держави, закріплені у стратегічних документах Придністровської Молдавської Республіки.

Надзвичайно важливо, щоб фізкультурно-оздоровчі заходи набували все більшої популярності, ставали невіддільною складовою нашого способу життя.

Придністровські спортсмени по праву заслужили загальну повагу в суспільстві, успішно виступаючи на республіканських, всеросійських і міжнародних змаганнях. Продовжуючи славні спортивні традиції Придністров’я, наші спортсмени завойовують високі нагороди у веслувальному спорті, у спортивних єдиноборствах, у боксі, у плаванні та спортивній гімнастиці.

Як гідний приклад для молодих придністровців, вони сприяють поширенню цінностей здорового способу життя, стимулюють високий інтерес до різних видів спорту.

Шановні тренери, спортсмени, параспортсмени та любителі спорту! У цей святковий день бажаю вам здоров’я, високих спортивних досягнень, нових рекордів, успіхів і невичерпної енергії на шляху до нових перемог!

Президент  В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ